Loading
 Kasem Nantachai

Kasem Nantachai

ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร,
Faculty of Technology,
Khon Kaen University
15755901700: H-INDEX 2

Documents

TCI อ้างอิงจาก http://www.tci-thaijo.org/

0

SCOPUS

0

PUBMED

0

ISI

0

TCI

Title Author Year SCOPUS PUBMED ISI TCI
1. Pectin extraction from Citron peel (Citrus medica Linn.) and its use in food system Tangwongchai, R.
Lerkchaiyaphum, K.
Nantachai, K.
Rojanakorn, T.
2006
2. Chemical and biochemical changes of hybrid catfish fillet stored at 4 °C and its gel properties Chomnawang, C.
Nantachai, K.
Thawornchinsombut, S.
Tungkawachara, S.
2007
3. Chemical and biochemical changes of hybrid catfish fillet stored at 4 degrees C and its gel properties Channarong Chomnawang
Kasem Nantachai
Jirawat Yongsawatdigul
Supawan Thawornchinsombut
Somjintana Tungkawachara
2007
4. HYBRID CATFISH GEL FORMATION AND ITS TEXTURAL PROPERTIES Dr.Channarong Chomnawang
Kasem Nantachai
Jirawat Yongsawatdigul
Supawan Thawornchinsombut
2008
5. สมบัติเนื้อสัมผัสของเจลจากเนื้อปลาดุกบิ๊กอุยแล่ที่เก็บรักษาโดยวิธีการแช่เย็นในน้ำแข็งและที่อุณหภูมิ 4 องศาเซลเซียส วิไลวรรณ ถานอาดนา
เกษม นันทชัย
ศุภวรรณ ถาวรชินสมบัติ
2009
6. Purification and characterization of amylase from roots of Paederia foetida Linn Patumporn Sottirattanapan
Kasem Nantachai
Sakda Daduang
Toshitaka Funahashi
Mamoru Yamada
2017
Count 3 0 2 2

Title Authors Year Publication name Cited count
< 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Total
1. Pectin extraction from Citron peel (Citrus medica Linn.) and its use in food system Tangwongchai, R.
Lerkchaiyaphum, K.
Nantachai, K.
Rojanakorn, T.
2006 Songklanakarin Journal of Science and Technology
6 (28), pp. 1351-1363
2. Chemical and biochemical changes of hybrid catfish fillet stored at 4 °C and its gel properties Chomnawang, C.
Nantachai, K.
Thawornchinsombut, S.
Tungkawachara, S.
2007 Food Chemistry
2 (103), pp. 420-427
3. Purification and characterization of amylase from roots of Paederia foetida Linn Nantachai, K.
DADUANG, S.
2017 Biocatalysis and Agricultural Biotechnology
(10), pp. 329-335

Title Authors Year Journal title

Title Authors Year Journal title Cited count
< 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Total
1. Chemical and biochemical changes of hybrid catfish fillet stored at 4 degrees C and its gel properties Channarong Chomnawang
Kasem Nantachai
Jirawat Yongsawatdigul
Supawan Thawornchinsombut
Somjintana Tungkawachara
2007 FOOD CHEMISTRY
2.0 (103.0), pp. 420.0-427.0
50 0 0 0 0 0 50
2. Purification and characterization of amylase from roots of Paederia foetida Linn Patumporn Sottirattanapan
Kasem Nantachai
Sakda Daduang
Toshitaka Funahashi
Mamoru Yamada
2017 BIOCATALYSIS AND AGRICULTURAL BIOTECHNOLOGY
(10.0), pp. 329.0-335.0
4 0 0 0 0 0 4

Title Authors Year Journal title
1. HYBRID CATFISH GEL FORMATION AND ITS TEXTURAL PROPERTIES Dr.Channarong Chomnawang
Kasem Nantachai
Jirawat Yongsawatdigul
Supawan Thawornchinsombut
2008 RMUTI JOURNAL
(1 No 1), pp. 6-25
2. สมบัติเนื้อสัมผัสของเจลจากเนื้อปลาดุกบิ๊กอุยแล่ที่เก็บรักษาโดยวิธีการแช่เย็นในน้ำแข็งและที่อุณหภูมิ 4 องศาเซลเซียส วิไลวรรณ ถานอาดนา
เกษม นันทชัย
ศุภวรรณ ถาวรชินสมบัติ
2009 KKU RESEARCH JOURNAL (GRADUATE STUDIES)
(9 No 2), pp. 46-58

Title Authors NRIIS type Year NRIIS Scholarship

0.04275107383728027