Loading
 ทิพย์วรรณา งามศักดิ์

ทิพย์วรรณา งามศักดิ์

ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร,
คณะเทคโนโลยี,
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
8371239900: H-INDEX 5

บทความ

TCI อ้างอิงจาก http://www.tci-thaijo.org/

0

SCOPUS

0

PUBMED

0

ISI

0

TCI

Title Author Year SCOPUS PUBMED ISI TCI
1. การประกอบการทางธุรกิจ: กรณีศึกษาผู้ประกอบการ บริษัท สยามโกลบอลเฮ้าส์ จำกัด (มหาชน) ปภาวันท์ เจริญรัมย์
วินิต ชินสุวรรณ
ทิพย์วรรณา งามศักดิ์
ช่อ วายุภักตร์
0
2. Effect of sanitation treatments with heated, chlorinated water on the microbiology of fresh-cut Thai mangoes Ngarmsak, M.
Ngarmsak, T.
Ooraikul, B.
2005
3. Snack product consumer surveys: Large versus small samples Wangcharoen, W.
Ngarmsak, T.
2005
4. Antimicrobial activity of vanillin against spoilage microorganisms in stored fresh-cut mangoes. Ngarmsak, M.
Ngarmsak, T.
Ooraikul, B.
2006
5. Comparing sensory methods for the optimisation of mango gel snacks Apinya Ekpong
Tipvanna Ngarmsak
Ray J. Winger
2006
6. Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks Wangcharoen, W.
Ngarmsak, T.
2006
7. Microbiology of fresh-cut mangoes prepared from fruit sanitised in hot chlorinated water M Ngarmsak
P Delaquis
P Toivonen
T Ngarmsak
B Ooraikul
G Mazza
2006
8. The product design of puffed snacks by using quality function deployment (QFD) and reverse engineering (RE) techniques Wangcharoen, W.
Ngarmsak, T.
2006
Count 7 1 3 1

Title Authors Year Publication name Cited count
< 2015 2016 2017 2018 2019 2020 รวม
1. Effect of sanitation treatments with heated, chlorinated water on the microbiology of fresh-cut Thai mangoes Ngarmsak, M.
Ngarmsak, T.
Ooraikul, B.
2005 Acta Horticulturae
(682), pp. 1895-1900
2. Snack product consumer surveys: Large versus small samples Wangcharoen, W.
Ngarmsak, T.
2005 Food Quality and Preference
6 (16), pp. 511-516
3. Antimicrobial activity of vanillin against spoilage microorganisms in stored fresh-cut mangoes Ngarmsak, M.
Ngarmsak, T.
Ooraikul, B.
2006 Journal of Food Protection
7 (69), pp. 1724-1727
4. Comparing sensory methods for the optimisation of mango gel snacks Ekpong, A.
Ngarmsak, T.
2006 Food Quality and Preference
7-8 (17), pp. 622-628
5. Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks Wangcharoen, W.
Ngarmsak, T.
2006 Songklanakarin Journal of Science and Technology
SUPPL. 1 (28), pp. 63-70
6. Microbiology of fresh-cut mangoes prepared from fruit sanitised in hot chlorinated water Ngarmsak, M.
Ngarmsak, T.
Ooraikul, B.
2006 Food Science and Technology International
2 (12), pp. 95-103
7. The product design of puffed snacks by using quality function deployment (QFD) and reverse engineering (RE) techniques Wangcharoen, W.
Ngarmsak, T.
2006 Kasetsart Journal - Natural Science
1 (40), pp. 232-239

Title Authors Year Journal title
1. Antimicrobial activity of vanillin against spoilage microorganisms in stored fresh-cut mangoes. Ngarmsak, M
Delaquis, P
Toivonen, P
Ngarmsak, T
Ooraikul, B
Mazza, G
2006 Journal of food protection
7 (69), pp. 1724-7

Title Authors Year Journal title Cited count
< 2015 2016 2017 2018 2019 2020 รวม
1. Antimicrobial activity of vanillin against spoilage microorganisms in stored fresh-cut mangoes Manatchaya Ngarmsak
Pascal Delaquis
Peter Toivonen
Tipvanna Ngarmsak
Buncha Ooraikul
G. Mazza
2006 JOURNAL OF FOOD PROTECTION
7.0 (69.0), pp. 1724.0-1727.0
33 0 0 0 0 0 33
2. Comparing sensory methods for the optimisation of mango gel snacks Apinya Ekpong
Tipvanna Ngarmsak
Ray J. Winger
2006 FOOD QUALITY AND PREFERENCE
7-8 (17.0), pp. 622.0-628.0
10 0 0 0 0 0 10
3. Microbiology of fresh-cut mangoes prepared from fruit sanitised in hot chlorinated water M Ngarmsak
P Delaquis
P Toivonen
T Ngarmsak
B Ooraikul
G Mazza
2006 FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
2.0 (12.0), pp. 95.0-102.0
15 0 0 0 0 0 15

Title Authors Year Journal title
1. การประกอบการทางธุรกิจ: กรณีศึกษาผู้ประกอบการ บริษัท สยามโกลบอลเฮ้าส์ จำกัด (มหาชน) ปภาวันท์ เจริญรัมย์
วินิต ชินสุวรรณ
ทิพย์วรรณา งามศักดิ์
ช่อ วายุภักตร์
The Golden Teak : Humanity and Social Science Journal
(15 No 2), pp. 137-152

ชื่อโครงการ Authors ประเภทโครงการ ปีงบประมาณ ทุนวิจับ

0.041578054428100586