Loading
Asst. Prof. Dr. Yaowarat Sriwaranun

Asst. Prof. Dr. Yaowarat Sriwaranun

ภาควิชาเศรษฐศาสตร์เกษตร,
Faculty of Agriculture,
Khon Kaen University
56642757100: H-INDEX 2

Documents

TCI อ้างอิงจาก http://www.tci-thaijo.org/

0

SCOPUS

0

PUBMED

0

ISI

0

TCI

Title Author Year SCOPUS PUBMED ISI TCI
1. Consumers' willingness to pay for organic products in Thailand Yaowarat Sriwaranun
Christopher Gan
Minsoo Lee
David A. Cohen
2015
2. The adoption of good agricultural practices for chilli farming in Thailand Sriwaranun, Y. 2019
Count 2 0 1 0

Title Authors Year Publication name Cited count
< 2020 2021 2022 2023 2024 2025 Total
1. Consumers' willingness to pay for organic products in Thailand Sriwaranun, Y.
Gan, C.
Lee, M.
2015 International Journal of Social Economics
5 (42), pp. 480-510
2. The adoption of good agricultural practices for chilli farming in Thailand Sriwaranun, Y. 2019 Acta Horticulturae
(1258), pp. 183-188

Title Authors Year Journal title

Title Authors Year Journal title Cited count
< 2020 2021 2022 2023 2024 2025 Total
1. Consumers' willingness to pay for organic products in Thailand Yaowarat Sriwaranun
Christopher Gan
Minsoo Lee
David A. Cohen
2015 INTERNATIONAL JOURNAL OF SOCIAL ECONOMICS
5.0 (42.0), pp. 480.0-510.0
30 0 0 0 0 0 30

Title Authors Year Journal title

Title Authors NRIIS type Year NRIIS Scholarship
1. การเพิ่มศักยภาพการผลิตดอกบัวหลวงเป็นไม้ตัดดอกเพื่อการค้า ผศ.ดร. ภาณุพล หงษ์ภักดี
ผศ.ดร. เยาวรัตน์ ศรีวรานันท์
ผศ.ดร. อุบล ตังควานิช
ชุดโครงการวิจัย 2561 ทุนงบประมาณแผ่นดินประจำปี 2561 (งบบูรณาการวิจัยและนวัตกรรม)
2. ความรู้ของเกษตรกรและปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อความตั้งใจที่จะใช้ที่มีต่อสารฆ่าแมลงที่สกัดจากพืชของเกษตรกรผู้ปลูกข้าวในภาคตะวันออกเฉียงเหนือ อ.ดร. นางสาวปริชาติ แสงคำเฉลียง
ผศ.ดร. เยาวรัตน์ ศรีวรานันท์
โครงการ 2561 ทุนงบประมาณแผ่นดินประจำปี 2561 (งบบูรณาการวิจัยและนวัตกรรม)
3. พฤติกรรมการเลือกซื้อและความชอบของผู้บริโภคที่มีต่อดอกบัวหลวง ผศ.ดร. เยาวรัตน์ ศรีวรานันท์
ผศ.ดร. พัชรี สุริยะ
โครงการย่อย ภายใต้ชุดโครงการวิจัย 2561 ทุนงบประมาณแผ่นดินประจำปี 2561 (งบบูรณาการวิจัยและนวัตกรรม)

0.059348344802856445