Loading
รศ. สกุลรัตน์ อุษณาวรงค์

รศ. สกุลรัตน์ อุษณาวรงค์

สำนักงานวิชาการ,
คณะเภสัชศาสตร์,
มหาวิทยาลัยขอนแก่น

บทความ

TCI อ้างอิงจาก http://www.tci-thaijo.org/

0

SCOPUS

0

PUBMED

0

ISI

0

TCI

Title Author Year SCOPUS PUBMED ISI TCI
1. A study of major causes and types of poisoning in Khonkaen, Thailand. Chirasirisap, K
Ussanawarong, S
Tassaneeyakul, W
Reungsritrakool, W
Prasitwatanaseree, W
Sripanyawit, U
Premkamol, A
Prasartthong, W
Patitas, N
1992
2. Differnces in Pattern of Poisoning between the Three Major Amphurs in Khon Kaen Province Kannikar Chatsantiprapa
Skulrat Ussanawarong
1994
3. ปริมาณสังกะสีในผักกาดดองกระป๋องและปัจจัยที่มีผลต่อการละลายของสังกะสีในกระป๋อง (ZINC QUANTITY IN PICKLED MUSTARD GREEN AND FACTORS AFFECTING ZINC DISSOLVING FROM CAN) สกุลรัตน์ อุษณาวรงค์
สุปริณญา มองเพ็ชร
2009
Count 0 1 0 2

Title Authors Year Publication name Cited count
< 2015 2016 2017 2018 2019 2020 รวม

Title Authors Year Journal title
1. A study of major causes and types of poisoning in Khonkaen, Thailand. Chirasirisap, K
Ussanawarong, S
Tassaneeyakul, W
Reungsritrakool, W
Prasitwatanaseree, W
Sripanyawit, U
Premkamol, A
Prasartthong, W
Patitas, N
1992 Veterinary and human toxicology
6 (34), pp. 489-92

Title Authors Year Journal title Cited count
< 2015 2016 2017 2018 2019 2020 รวม

Title Authors Year Journal title
1. Differnces in Pattern of Poisoning between the Three Major Amphurs in Khon Kaen Province Kannikar Chatsantiprapa
Skulrat Ussanawarong
1994 Srinagarind Medical Journal
(9 No 3), pp. 124-128
2. ปริมาณสังกะสีในผักกาดดองกระป๋องและปัจจัยที่มีผลต่อการละลายของสังกะสีในกระป๋อง (ZINC QUANTITY IN PICKLED MUSTARD GREEN AND FACTORS AFFECTING ZINC DISSOLVING FROM CAN) สกุลรัตน์ อุษณาวรงค์
สุปริณญา มองเพ็ชร
2009 Journal of Srinakharinwirot University (Journal of Science and Technology)
(1 No 1), pp. 76-82

ชื่อโครงการ Authors ประเภทโครงการ ปีงบประมาณ ทุนวิจับ

0.021526336669921875