Loading
Assoc.Prof.Dr. Voranuch Srijesdaruk

Assoc.Prof.Dr. Voranuch Srijesdaruk

ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร,
Faculty of Technology,
Khon Kaen University
8374347800: H-INDEX 5

Documents

TCI อ้างอิงจาก http://www.tci-thaijo.org/

0

SCOPUS

0

PUBMED

0

ISI

0

TCI

Title Author Year SCOPUS PUBMED ISI TCI
1. Study of extraction and functional properties of rice bran protein concentrate S Jiamyangyuen
WJ Harper
V Srijesdaruk
K Kumthonglang
2005
2. Effect of food additives on rheological and textural properties of frozen high amylose rice starch gels Kannika Huaisan
Juntanee Uriyapongson
Patricia Rayas-Duarte
Inteaz Alli
Voranuch Srijesdaruk
2009
3. High performance liquid chromatographic analysis of phenolic compounds and their antioxidant activities in rice varieties Jitlada Vichapong
Maliwan Sookserm
Voranuch Srijesdaruk
Prasan Swatsitang
Supalax Srijaranai
2010
4. Pregelatinized glutinous rice starch as a sustained release agent for tablet preparations Jomjai Peerapattana
Pennapa Phuvarit
Voranuch Srijesdaruk
Detpon Preechagoon
Arom Tattawasart
2010
5. The physicochemical properties of a spray dried glutinous rice starch biopolymer. Pornpun Laovachirasuwan
Jomjai Peerapattana
Voranuch Srijesdaruk
Padungkwan Chitropas
Makoto Otsuka
2010
6. การเปรียบเทียบวิธีการสกัดด้วยตัวทำละลายต่อการสกัดวิตามินอีและแกมมา-โอไรซานอลจากรำข้าวพันธุ์ กข 6 (Comparison of Solvent Extraction on Extractable Vitamin E and Gamma Oryzanol from Rice Bran (RD 6)) ปรีดาวรรณ ขอช่วยกลาง
วรนุช ศรีเจษฎารักข์
2013
7. การศึกษาแป้งข้าวเหนียวดัดแปรในการเป็นสารเพิ่มปริมาณ-สารยึดเกาะ สำหรับการผลิตยาเม็ดแบบตอกโดยตรง พรพรรณ เหล่าวชิระสุวรรณ
วรนุช ศรีเจษฎารักข์
ผดุงขวัญ จิตโรภาส
Makoto Otsuka
จอมใจ พีรพัฒนา
2013
Count 5 1 5 2

Title Authors Year Publication name Cited count
< 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Total
1. Study of extraction and functional properties of rice bran protein concentrate Srijesdaruk, V. 2005 Milchwissenschaft
2 (60), pp. 192-195
2. Effect of food additives on rheological and textural properties of frozen high amylose rice starch gels Huaisan, K.
Uriyapongson, J.
Srijesdaruk, V.
2009 International Journal of Food Properties
1 (12), pp. 145-161
3. High performance liquid chromatographic analysis of phenolic compounds and their antioxidant activities in rice varieties Vichapong, J.
Sookserm, M.
Srijesdaruk, V.
Swatsitang, P.
Srijaranai, S.
2010 LWT - Food Science and Technology
9 (43), pp. 1325-1330
4. Pregelatinized glutinous rice starch as a sustained release agent for tablet preparations Peerapattana, J.
Srijesdaruk, V.
Preechagoon, D.
Tattawasart, A.
2010 Carbohydrate Polymers
2 (80), pp. 454-460
5. The physicochemical properties of a spray dried glutinous rice starch biopolymer Laovachirasuwan, P.
Peerapattana, J.
Srijesdaruk, V.
Chitropas, P.
Otsuka, M.
2010 Colloids and Surfaces B: Biointerfaces
1 (78), pp. 30-35

Title Authors Year Journal title
1. The physicochemical properties of a spray dried glutinous rice starch biopolymer. Laovachirasuwan, P
Peerapattana, J
Srijesdaruk, V
Chitropas, P
Otsuka, M
2010 Colloids and surfaces. B, Biointerfaces
1 (78), pp. 30-5

Title Authors Year Journal title Cited count
< 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Total
1. Study of extraction and functional properties of rice bran protein concentrate S Jiamyangyuen
WJ Harper
V Srijesdaruk
K Kumthonglang
2005 MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
2.0 (60.0), pp. 192.0-195.0
13 0 0 0 0 0 13
2. Effect of Food Additives on Rheological and Textural Properties of Frozen High Amylose Rice Starch Gels Kannika Huaisan
Juntanee Uriyapongson
Patricia Rayas-Duarte
Inteaz Alli
Voranuch Srijesdaruk
2009 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
1.0 (12.0), pp. 145.0-161.0
24 0 0 0 0 0 24
3. High performance liquid chromatographic analysis of phenolic compounds and their antioxidant activities in rice varieties Jitlada Vichapong
Maliwan Sookserm
Voranuch Srijesdaruk
Prasan Swatsitang
Supalax Srijaranai
2010 LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
9.0 (43.0), pp. 1325.0-1330.0
98 0 0 0 0 0 98
4. Pregelatinized glutinous rice starch as a sustained release agent for tablet preparations Jomjai Peerapattana
Pennapa Phuvarit
Voranuch Srijesdaruk
Detpon Preechagoon
Arom Tattawasart
2010 CARBOHYDRATE POLYMERS
2.0 (80.0), pp. 453.0-459.0
25 0 0 0 0 0 25
5. The physicochemical properties of a spray dried glutinous rice starch biopolymer Pornpun Laovachirasuwan
Jomjai Peerapattana
Voranuch Srijesdaruk
Padungkwan Chitropas
Makoto Otsuka
2010 COLLOIDS AND SURFACES B-BIOINTERFACES
1.0 (78.0), pp. 30.0-35.0
27 0 0 0 0 0 27

Title Authors Year Journal title
1. การศึกษาแป้งข้าวเหนียวดัดแปรในการเป็นสารเพิ่มปริมาณ-สารยึดเกาะ สำหรับการผลิตยาเม็ดแบบตอกโดยตรง พรพรรณ เหล่าวชิระสุวรรณ
วรนุช ศรีเจษฎารักข์
ผดุงขวัญ จิตโรภาส
Makoto Otsuka
จอมใจ พีรพัฒนา
2013 Isan Journal of Pharmaceutical Sciences
(9 No 1), pp. 100-103
2. การเปรียบเทียบวิธีการสกัดด้วยตัวทำละลายต่อการสกัดวิตามินอีและแกมมา-โอไรซานอลจากรำข้าวพันธุ์ กข 6 (Comparison of Solvent Extraction on Extractable Vitamin E and Gamma Oryzanol from Rice Bran (RD 6)) ปรีดาวรรณ ขอช่วยกลาง
วรนุช ศรีเจษฎารักข์
2013 KKU RESEARCH JOURNAL (GRADUATE STUDIES)
(13 No 2), pp. 10-17

Title Authors NRIIS type Year NRIIS Scholarship

0.048523664474487305